Vergaderen

Vergaderen zakelijk

Workshops, trainingen, brainstormsessies en heisessies

Een paar dagen weg van alles en iedereen, de dagelijkse drukte achter u laten en focussen op wat belangrijk is voor uw bedrijf, uzelf of uw team.

Regelmatig horen wij van trainers en coaches dat wat hier in een paar uur bereikt wordt, al vaak zoveel meer is dan wat ze elders in een paar dagen voor elkaar krijgen… Tijdens de rit naar Boerderij Mossel, over het 4 kilometer lange zandpad, laat iedereen letterlijk en figuurlijk alles achter zich, en kan de training/workshop/brainstormsessie direct beginnen!

De vergaderruimte boven in de schaapskooi is een lichte ruimte met wijds uitzicht over de omliggende natuur. Middels een glazen pui wordt deze gescheiden van de rest van de schaapskooi.

Uiteraard kunt u gebruik maken van alle (audio-visuele) middelen; er zijn twee flip-overs, een groot TV-scherm, beamer en los scherm en WIFI verbinding.

Ook de ruime tuin kan bij mooi weer gebruikt worden voor trainingen, de flip over en stoelen zetten we met alle liefde daar neer waar u de sessie wil houden!

Uiteraard wordt de innerlijke mens niet vergeten tijdens deze dagen, graag verzorgen wij de catering gedurende de gehele dag voor u, van ontbijt tot lunch en van snack tussendoor tot diner. Ook is het mogelijk (een deel van) de catering zelf te verzorgen, de keuken in de boerderij biedt ruimte genoeg! Ook bbq-en in de tuin van de boerderij kan natuurlijk.

De boerderij beschikt over 12 slaapkamers, waarvan 5 een douche op de kamer hebben. Alle kamers hebben een wastafel, daarnaast zijn er 2 badkamers en 4 toiletten voor gemeenschappelijk gebruik. Naast de boerderij kunt u ook het appartement “De Oude Keuken” huren, indien wat meer privacy voor één van de deelnemers of bijvoorbeeld de coach/trainer gewenst is.

Voor beschikbaarheid en prijzen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier (of klik hier), graag maken wij een voorstel op maat voor u.

Contactformulier

7 + 1 =

Impressie vergaderruimte

Wifi beschikbaar

Audiovisuele apparatuur

Groot TV scherm

Beamer en scherm

Twee flip-overs