Theetuin & Schaapskooi

Theeschenkerij

Theetuin & Schaapskooi

De “theeschenkerij” bestaat in feite uit twee delen: het terras (de “theetuin”) en de schaapskooi. Bij mooi weer biedt het grote terras met verschillende zitjes en picknicktafels een heerlijke plek aan alle wandelaars, fietsers en ruiters die langskomen.

Mocht het fris zijn of regenen, kom dan een gezellig plekje in de schaapskooi uitzoeken! Aan één van de grote ramen of heerlijk bij de houtkachel…. De schaapskooi biedt een knusse plek of je nu alleen of met een groep bent. Ook honden zijn van harte welkom, zowel binnen als buiten. We serveren heerlijke broodjes, salades, huisgemaakte soepen, tosti’s, taartjes en borrelplanken.

Kinderen kunnen zich heerlijk uitleven in de speeltuin, binnen is er een gezellig kinderhoekje met een krijtbord en spelletjes.

Ruiters mogen tijdens een pauze bij Boerderij Mossel hun paard in één van de zeven boxen zetten, of gebruik maken van de weidegang of de aanbindpalen.
We hebben geen reserveringsbeleid voor gezelschappen kleiner dan 15 personen. Met alle ruimte om ons heen is er altijd wel een fijn plekje te vinden bij Boerderij Mossel!

Openingstijden:
Boerderij Mossel is van begin maart tot eind november dagelijks geopend vanaf 10u. In de zomertijd tot 18u, in de wintertijd tot 17u.
In de wintermaanden (december, januari, februari) zijn we geopend van donderdag tot en met zondag èn tijdens de schoolvakanties.

 

Impressie Theetuin & Schaapskooi

Openingstijden

Vanaf 16 februari tot eind november zijn wij dagelijks geopend! In de wintertijd van 10u tot 17u, in de zomertijd tot 18u. 

! Op Hemelvaartsdag, 9 mei, zijn wij al vanaf 7.00u geopend voor een heerlijk Dauwtrap ontbijt!

Vanaf 16 februari 2024 t/m 23 maartdagelijks 10.00 tot 17.00
Vanaf 24 maart t/m oktoberdagelijks 10.00 tot 18.00
Novemberdagelijks 10.00 tot 17.00

 

 

Menukaart

Bekijk de menukaart

 

Route

Let op: Boerderij Mossel is alleen per fiets/paard of lopend bereikbaar. Echter, indien u bij ons komt overnachten is het wel toegestaan met de auto te komen​.