Contact opnemen

Boerderij Mossel
Chantal Prangsma
Mosselseweg 2
6731 SK Otterlo

Telefoonnummer: 06-24600555
E-mailadres: info@boerderij-mossel.nl

Graag attenderen wij u erop dat u in principe alleen te voet, fiets of te paard naar Boerderij Mossel mag komen. Uitzondering hierop vormen de gasten die bij ons overnachten en de boerderij, de pipowagen of het appartement huren. Zij dienen de volgende route te volgen (navigatie werkt hier namelijk niet en stuurt u verkeerd als u ons adres invoert!!)

Contactformulier

5 + 8 =

Wij nemen z.s.m. met u contact op.

Hoe is de Mossel te bereiken?

Hoe is Mossel te bereiken?

Het unieke aan Boerderij Mossel, is dat onze locatie in principe alleen te voet, te fiets of te paard bereikbaar is. Een uitzondering vormen de gasten die bij ons komen overnachten. Indien u één van onze accommodaties huurt, ontvangt u bij de reservering een routebeschrijving die u dient te volgen. Voer niet ons adres in op de navigatie, deze stuurt u verkeerd!!
Er zijn verschillende startpunten voor een wandeling of fietstocht naar ons plekje midden in het bos. Deze parkeerplaatsen liggen allen circa 4km bij ons vandaan:

1. Restaurant Planken Wambuis, langs de N224 (Verlengde Arnhemseweg 146 te Ede). Steek de N224 over en loop via de Planken Wambuisweg naar Boerderij Mossel. U loopt o.a. langs de puthei en het uitkijkpunt.

2. Natuurcentrum Veluwe, aan de rand van de Ginkelse hei (Groot Ginkelseweg 2A te Ede). Via de Kreelseweg, die overgaat in de Mosselseweg, loopt u over een mooi bospad naar Boerderij Mossel.
Bij het natuurcentrum kunt u eventueel ook fietsen huren, en te fiets naar ons komen. Voor meer info: www.natuurcentrumveluwe.nl)

3. Parkeerplaats naast de Apeldoornseweg 42 te Wekerom, tussen Ede en Otterlo, parallel aan de N304. U gaat over het wildrooster en loopt via de Planken Wambuisweg naar Boerderij Mossel, een prachtige wandeling langs o.a. het uitkijkpunt “De Valenberg”.
Op de terugweg kunt u via de andere kant ons erf verlaten en via een het bospad (stukje Klompenpad “Het Kreelsepad”), door het klaphekje weer terug naar de Planken Wambuisweg. Bij deze wandeling maakt u dus een lus door het gebied.

4. Aan de achterzijde van camping De Wije Werelt te Otterlo loopt een fietspad. Als u dit volgt komt u na ca 3.5km bij Boerderij Mossel uit. De terugweg kan dezelfde weg zijn, óf u kiest voor het zandpad langs de hei waardoor de route iets langer wordt (ca 5km), echter wel een andere is dan de heenweg…